dimarts, 6 de març del 2007

Pascua 2006


Només espere que les pascues d'aquest any siguen la mitat de bones que les de l'any pasat, perque nomes en aquesta mega dina ja va ser total, som els millorets, visca la nostra cuadrilla i visca el canyis.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

don't worry que este any repetim la dinaeta! Per cert...La foto del mig calia??? Nose que pareix que duga jo a la mà... no és el que pareix!!!

Anònim ha dit...

Com que no es el que pareix?
Que que es el que pareix??
Pues tot el mon que sesta imaginant algo, esta en lo cert!!

Anònim ha dit...

Ei, Hassel, o dius enserio??
Llavors, estava en lo cert, caram Gemma, quina festa que duies...

Mitrídates ha dit...

No soles hi han gateros en esta vida. Algun que altre xabiero també ha passat per la vostra vida, i reclamem cert respecte. Que quatre anys d'aguantar-nos mutuament no han sigut per a res. A vore si quedem tots un dia, que segur que a Ca Blai ens troben a faltar. Salut, gaterio-1

Anònim ha dit...

Bona idea!!! A pasqua podrien vindre tmb a la dinaeta kiko i aso... Ja ho parlarem!

Anònim ha dit...

Ei mitridates, a veure si es de veres, que ja tenim falta de ajuntarmos, que eixos Xabieros, han tingut molt que veure per a que acabem aixina... bueno, la verita es que no, nosaltres ja som de gata, i tenim aquesta raça, pero si que estaria be, ajuntarmos pronte.

Anònim ha dit...

HOLA!!!!!!!! com esteu pitufines?????? jajajajaa qno.... wenu, respecte a lo q tens a la mà gemma, dirte q havia repassat 4 o 5 voltes les fotos de dalt a baix, i justamentet quan me posat a llegir els comentaris, m'he donat conter, que tenies algo a la mà, no pq ho haja vist, sino pq ho he llegit... jajaja wenu, no res xicones, sabeu q sempre estareu en els records de la meua infància (q mal q sona axo), les primeres breguetes de quadrilles en xicones, allò del DOM-BAS-Tà alguns ja no senrecordareu,els primers amorios, les primeres conversacions "x", etc, etc,...jaja no res.... q cuideu-se molt!!! i avore si torneu a agarrar de casal al fornet... que porta bons records.... ;)jajaja, qno... wenu!!! cuideu-vos i no canvieu!!! b7s pa totes!!!

Anònim ha dit...

APES¡¡

Anònim ha dit...

jaja!! que fuerte, que fuerte!! que portes en la mà, Gemmaaaaaaa??? I o estàs agarrant an ganes, eh?!

Anònim ha dit...

Cuidaito que alla anem otra volta jiji espere que estes pascues siguen igals o millors que les de l´any passat. Agarreuse fort que alla nem.

Anònim ha dit...

Aquest dumenge atravolta de sopaeta, aixina que ja o sabeu, a vore si ens ho pasem la mitat de be que l'any pasat!!!