dimecres, 20 de juny del 2007

EIXOS CUERPOS






Quins cuerpos senyor!! Se que no meu perdonareu en la vida que vaja posat eixa foto pero era precis, Eva i Anna, que uapes en eixes ulleres!!!

20 comentaris:

Anònim ha dit...

Xe quins cuerpos serranos q tenim!! Dsd q has posat ahi la foto, tinc el movil a tope, no paren d cridarme d agencies d modelos xa q treballe xa ells. jaja, les fotos de les ulleres mosca tmb son bones...

Anònim ha dit...

Riguemos xa no plorar, xk mira q posar eixa foto... No mavia donat conter, mare q morenes q stem!! Pareixem colombianetes! Ja mos vengarem i en posarem una teua, q tu no ixes!

Anònim ha dit...

caraaaaaaam xikonesss!! k wapes k ixiiuuu!! pero sobretot tinc k dir-ho... es veu k radia un sol sobre les vostres cares, segur k es vau fer carbó perke caia bokaeta jajajajajajaja!!! tokeu k no encertem mai el dia pero eixe dia els nuvols no es van burlar de mi jo em vaig kedar a casa xddd!!

aleee a passar-ho well!jiji!! un beset ( soc gema)

Anònim ha dit...

Xe asi nia alguna gafe o algo xk sempre q nem a la mar fa algo d nuvol, la ultima volta no en fea molt xo algo, i hui mos ix tot nuvolat i fent gotetes i tot... Deu no vol q mos fem morenes...

Anònim ha dit...

BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU que ronya

Anònim ha dit...

ronya de que? apurats...

Anònim ha dit...

Au ixit molt sexys a la foto! es que teniu uns cuerpazos! ole morenas!

Anònim ha dit...

ASTIC FARTA K AN TOKEU LA XONA I NEU PARLANT MAL DE MI PER AHI, ASTEU FLIPÀES? NO TENIU RES MILLOR K FER? I XK SEMPRE X LASKENA NO TENIU OVARIS DE VINDRE I DIRMEU A LA CARA? ASTEU APURAES PAREXEU CRIES DE 9 ANYS ANCONTER DE 19.

Anònim ha dit...

jajaja mosatros no em dit res de tu, ya vuigueres. xavala teu as fet tu soles jitante an tota gata, domes an axo no tens prou?

Anònim ha dit...

NO HASTA BE YA?

Anònim ha dit...

Natalia axo a q ve ara? Nosaltres no t'hem insultat ni t'hem dit res, a mi em dona = el q fajes tu, si t'enrolles an 100 o si no t'enrolles amb ningu. La veritat es q ni ho se ni m'importa i nose xk estic donante esplicacions. Si et tinc q dir algo teu dire a la cara, xo q jo sapia tu no mas fet res i no tinc q nar parlant mal d tu ni d ningu! I nose xk creus q els q vos diuen coses som nosaltres! Per a comensar ara ninguna d nosaltres te internet. Jo hui xk stic a gata, xo duc tota la semana a valencia sense, xk ara no agarre el portatil, agueda a casa no te internet, ni anna i maite sta a la caseta... conque nosaltres no hem pogut ser!

Anònim ha dit...

Ei, l'anonim eixe q contesta a Natalia es algu que es fa pasar per nosaltres, xq mosatros ara no tenim internet i no se qui es, i si es alguna de nosaltres q done la cara. Primer q tot, dirte a tu (natalia) que no se a que et referixes an tot aixo, no se a que et referixes cuan dius q ens clavem an tu i tal.
Mosatros no tenim res que dir ni res q amagar, tu a nosaltres no ens has fet mai res i nosatres crec q a tu i en general a la vostra cuadrilla tampoc. No se molt be a que ve aço ara pero bueno. Les coses clares, isempre tot per davant i com menos lios millor q lo q toca es fer festa i no montar estos lios.

Anònim ha dit...

pues menos mal k n teniu internet. au contestat unes cuantes. una mentira darrere latra.

Anònim ha dit...

Mai em pensava que fores axina, acusantmos de insultarvos, dirmos mentiroses... Avore si encara eres tu la que ho posa tot per a moure merda!!! Mira tu no saps res de nosaltres, Eva a saber de on sa conectat xk no té internet, àgueda tampoc té internet a casa s'haura conectat de casa sa tia o algo, jo duc semanes a valencia sense el portatil i quan stava a gata stava a la caseta q no tinc internet, no se ni xa q et done explicacions. La veritat em dona = el que penses, jo se que jo no he sigut i crec que les meues amigues tampoc. Com ja t'he dit en l'altre comentari si tinc q dirte algo teu dic a la cara, i no he parlat mal de tu xk q jo sapia tu a mi no mas fet res.

Anònim ha dit...

(una de MOSATROS I AVANT): ja stara be de acusar-se unes a les altres! si as teniu k dir algo au parleu cara a cara i no x aci, k no cal k s'entere tot kiski!

Anònim ha dit...

Gemma, no cal donar explicacions de qui te internet i qui no en te, jo no se a que a vingut el primer comentari de natalia, que li hem fet?
Jo no se que hem fet ara
A! I dir que al qui vaja escrit el anonim primer contestantli a natalia que no siga tan ninot i que diga el seu nom, el primer anonim no hem segut ninguna de nosaltres.
Ja esta be de acusar ala gent de a saber quines tonteries

Anònim ha dit...

Escolteu, ara si q soc natalia, i no antes. Acabe dentrar i ma trobat tot el pastel, xo jo vos jure q no he fet kp comentari, i no se ki aura tingut la mala pata. Quan vos veja si fa falta vos demanare xdo, xo nserio q jo no vaig ser. es la primera volta q entre a internet en tota la semana, jo tampoc en tinc a ksa. Spere q en cregueu, xq si jo aguera fet aquells comentaris, ara no staria fent ste.

Anònim ha dit...

va natalia si as sap masa que eres tu dexamos astar i buscat unes altres x divertirte

Anònim ha dit...

L'últim anònim que falsa q eres la q ua posat, no vullgues ferte passar x nosaltres que ja ho hem arreglat tot amb natalia, i mira si eres reimbecil que has sigut la mateixa q et volies fer passar per mi antes, xk si mires l'hora... Be i avant.

Anònim ha dit...

lioooooooooss!!! pareu ja!! tio tant de gust de tindre pau i alee a remoure merda, no pot ser. Alegreu-se dones alegreu-se que venen festes.