dimarts, 6 de març del 2007

Pròxim destí: FALLES!!!!


Que tremole València que les supremes estan apunt d'arribar!!! El pròxim dijous 15 comensem a pujar cap allí!!! (la foto és un poc coenta, és el panell il·luminat q hi ha a un dels corte ingles, com es veu, està feta dalt del autobus... el que fa l'aburriment dels dumenges...)

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei, les universitaries valencianes, que vajen apreparantmos llit i got de llet, que anem cap ahi!!
Volem un recibiment a lestació de trens en una pancarta que diga: Esperem a Agueda i a Maite, que son les millors i que tremole Valencia!!

Anònim ha dit...

Ye Hassel!!! Tu no patisques que hem preparat una mascletà, focs artificials, una "limusina"... i com no! La Rita que ja està preparant el dirscurs per a la vostra arribada i la fallera maxor de valencia sense accent staran alli per a dir les famoses paraules: Señor pirotecnic (amb accent tancat) pot vosté pegar-li foc a la mascleta! Per sert... a que ve lo del got de llet?? jaja

Anònim ha dit...

seeeeeeeee!!!!!!!!carambos kina pagina ke seu currat, es nota que ya aburriment per les vespraes i poca faena, jajajjaja avore si poseu mes fotos i axo i animeu un poc mes aso. weno pues res avore si estes falles mos vegem per valencia o fem alguna sopaeta o dinaeta ya que algunes pugem a valencia i axo no pasa totes les semanes,jajajja ala ya teniu el komentari....

Anònim ha dit...

Ye si apreteu a older posts ania mes!

Mitrídates ha dit...

Les gateres es modernitzen i fins i tot pugen a les Falles... si es podriu molt o passeu prop de Benimaclet feu el favor d'avisar, que un comando xabienc ronda per ací. Salut i passeu-ho bé!

Anònim ha dit...

Ei! Comando Xabienc, aprepareuse, que les gateres vos farem la visita, i farem una sopaeta o algo!!!

Anònim ha dit...

De corte ingles n'hi ha tres o quatre.